HD, AD & OCD

På Ringkøbing Dyrehospital tager vi HD, AD og OCD billeder til DKK. I mange avlsforbund er der visse avlsrestriktioner, dvs. for at man kan få lov til at have sin hund i det pågældende avlsforbund og samtidig avle skal man have røntgenfotograferet sin hund. Nogle forbund forlanger både HD, AD og OCD, andre enten eller.

For at få din hund testet for HD, AD og/eller OCD skal du gøre følgende:

  1. Bestil tid til HD/AD/OCD røntgenfotografering hos os på tlf. 97 32 20 22 (Du skal bruge dato for røntgen fotograferingen og adresse osv. når bestiller rekvisitionen hos DKK).
  2. Bestil rekvisitionen hos DKK på www.hundeweb.dk. Her betaler man for rekvisitionen med det samme og det er derfor vigtigt man har alle de oplysninger man skal bruge.
  3. Medbring rekvisitionen hos os når røntgenbillederne skal tages. Dette er meget vigtigt da der er et kodenummer påført rekvisitionen som skal påføres røntgenbillederne. Det er vigtigt at medbringe rekvisitionen ellers kan billederne ikke bedømmes i DKK udvalget.

Vi sørger for at sende billederne og rekvisition til DKK og efter et par dage modtager I bedømmelsen fra DKK. Vi er altid meget interesserede i at høre hvorledes billederne er blevet bedømt, så hvis der opstår nogle spørgsmål eller lignende er I mere end velkomne til at kontakte os.